Powerstapler® van Hupfer 0163974 (2 schacten | Met geforceerde verwarming | Voor max. 84 waspellets ⌀ 260 mm | Max. pellettemperatuur: 130 °C)

Art.nr. HU0163974
Informatie
Powerstapler® voor de opname van met wasgevulde roestvrij staal-warmhoud-ondergedeelten (pellets) voor borden ø 260 mm in twee stapelschachten met geforceerde verwarming.
Overige informatie
Stapelaar in zelfdragende en hygiënische constructie van hoogwaardig roestvrij staal. Dichte, gladde buitenbehuizing met thermische isolatie door hoogwaardige speciale isolatie. Binnenbekleding rondom met hoogwaardige geleidingsplaten voor de directe besturing van de luchtstroom op de pellets en zodoende voor een optimaal energieverbruik. Open stapelschachten en stapelplatformen in gepolijste staafconstructie. Per stapelschacht elk vier serviesgeleidingen van roestvrij staal. Gelijkblijvende afpakhoogtes door handmatig instelbare trekveren systemen van roestvrij staal. Eenvoudige reiniging van de stapelschachten van boven. De volledig dubbelwandige corpus inclusief geïsoleerde bodem en met afdichtingen uitgeruste scharnierafdekkingen van roestvrij staal zorgt voor een verkorting van de opwarmtijd en reducering van temperatuurverliezen. Verwarming door energiemodule met geïntegreerde motor, ventilatorwaaier en roestvrij staal buisverwarmingselementen voor automatische circulatiemodus, kan worden bediend via de Aan-/Uitschakelaar met geïntegreerd controlelampje in de schakelafdekking, met temperatuurbegrenzing volgens VDE. Stroomtoevoer via vormstabiele en uittrekbare spiraalkabel met hoekstekker. Stekkerhouder in de schakelafdekking. Vier massieve stoothoeken van polymeer onder en twee aan de bovenste lichaamshoeken met geïntegreerde, ergonomische gevormde duwbeugels, dienen als aanrijbescherming, beschermen zowel het apparaat rondom als ook wanden in het gebouw bijzonder effectief tegen beschadigingen. Stapelaar verrijdbaar op 4 zwenkwielen, daarvan 2 met blokkeerremmen, ø 125 mm, met meermaals vastgeschroefde aanschroefplaten bevestigd. De Powerstapler® PSUH 2/26 van Hupfer heeft een zeer hoge energie-efficiëntie gezien de combinatie van een zeer lage elektrische aansluitwaarde en de bereikte temperaturen.
Specificaties en uitvoering
Effectieve afmeting: 590 mm stapelhoogte
Capaciteit: ca. 80 - 84 delen
Werkhoogte: ca. 970 mm
Pelletdimensies: voor borden ⌀ 260 mm
Max. pellettemperatuur: 130° C
Lengte aansluitkabel: 2500 mm
Thermo-elektrische voeding: Buisverwarmingselement met circulatielucht
Temperatuurbereik: 138 °C vast
Laadvermogen: 140 kg
Wielen: 4 zwenkwielen, 2 m.blokkeerrem, ⌀ 125
Hoofdconstructie: gesloten, dubbelwandig, tweedelig
Uitvoering: 2 stapelschachten
Vermogen: 1840 W
Aansluit-spanning: 230 V AC
Nominale stroom: 8 A
Veiligheidsklasse: IPX5
Frequentie: 50 Hz
Gewicht: 92,58 kg
Breedte: 933 mm
Diepte: 633 mm
Hoogte: 1037 mm
Ook bekend onder de nummers
HU0163974 | 0163974 | PSUH 2/26 | H0163974
Downloads voor Hupfer Powerstapler®